Massage & Healing

WELKOM BIJ ‘BUDDHA MASSAGE’ DE HOLISTISCHE MASSAGE & HEALING PRAKTIJK

*

Ik geef verschillende behandelingen die je terug kunt vinden op de website, zoals healingen, massages, pijnbevrijdingsessies, transformatie coaching en consult op afstand. Kijk voor verdere behandelingen op de website.

*

Het gezicht achter Buddha Massage;


Hi, ik ben Diana Douma en ben het gezicht achter ‘Healingpraktijk Buddha Massage’. Door de jaren heen heb ik veel mensen met verschillende klachten mogen helpen, fysiek en mentaal. Van lichte tot zware gevallen en het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen weer in balans te komen, in hun kracht te staan en hun hart te volgen.

*

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van massage, energiewerk, healing en spiritualiteit en in 2013 heb ik mijn massage & energie diploma gehaald. In Bali heb ik in 2020 de authentieke balinese massage geleerd. En daarnaast volg ik altijd mijn intuïtie en gevoel tijdens alle behandelingen die ik geef.

*

In 2018 heb ik mijn yogaopleiding in India gevolgd en geef ik nu ook priveles yoga-healing. En ik heb mijn Kundalini-Reiki en Reiki-Master diploma, en ben daarnaast Mahatma practitioner.

*

De meeste cursussen heb ik geleerd bij Marlon Brammer. Ik pas de zelf ontwikkelde bewustzijnsmethode Moeiteloos Helen van Marlon Brammer toe, waarbij er niets aan je denkwijzes en gedrag veranderd hoeft te worden en evenmin oplossingen of inzichten aangedragen worden. Een afgeleide daarvan zijn de intuitieve pijnbevrijdingsessies.

*

Ik ben gevestigd in Heemskerk en ik kom ook op locatie: aan huis, hotels, bedrijven, ziekenhuizen, centrums, yogascholen en evenementen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Voor meer informatie over de behandelingen en boeken neem contact met mij op.

*

Ik schrijf graag blogs over persoonlijke en spirituele ontwikkelingen op verschillende websites zoals inspirerend leven en wakkermensenblogspot. En en je kunt deze blogs vinden op mijn eigen website www.love-d.nl

*

Stuur gerust een bericht als je vragen hebt naar info@buddhamassage.nl of 0627117470
Namaste Diana van buddha massage✨

Back to Top