Coaching

Herken je dat? Dat verliefdheidsgevoel? Weer verliefd op het leven en alles wat je tegemoet komt? Dat je het leven weer vol vreugde en positieve energie aankan? Dat het leven lichter is en je minder zorgen maakt? Heb jij hulp nodig in jouw transformatieproces? Je hoeft het niet alleen te doen, want daar kan ik jou bij helpen!

 

Ik kan je helpen doormiddel van coaching;

-weer in je kracht te komen

-niet meer afhankelijk te zijn

-op je gevoel te vertrouwen

-vanuit je hart te leven

-van de kleine dingen te genieten en nog veel meer.

Als je mij nog niet kon via mijn blogs, dan kan je via deze link LOVE_D

mij op facebook volgen, of via www.love-d.nl.

Daar kan je al een beetje inzicht krijgen in mijn werk en vooral voelen of ik wat voor jou kan betekenen. Deze mogelijkheid tot coaching kan bij mij in de praktijk, op locatie of via de Skype (zonder beeld, zodat ik goed in kan tunen op jouw energie), mail of telefonisch.

We kunnen kijken wat er nodig is en eventueel een pakket samenstellen, of een losse coachingsgesprek is ook mogelijk.  Hiervoor kan je contact met mij opnemen en het eerste consult is gratis, zodat we beiden kunnen aanvoelen of het goed voelt voor ons om samen te werken aan jouw weg naar heling. Ik reken €50,- euro per uur voor coaching.

Maar coaching kan ook in combinatie met massagetherapie, dan boek je een massage of healing in combi met een coachingsgesprek. Daarbij kan je wel een coachingsgesprek van een half uur a €20,- bijboeken. Wil jij weer terug te komen bij jezelf en die pijnlijke stukken te helen en bevrijd zijn? Zodat je weer een vreugdevol leven kan leiden? Neem dan contact op met mij.

Namaste Love D

 

Back to Top