Consult

Het is ook mogelijk om consult te krijgen via mail, facetime of telefonisch. Wil jij werken aan jezelf en weer rust ervaren in je hoofd en in je lijf? Ben je bereid om stappen te ondernemen en de confrontatie met je gevoelens aan te gaan? Wil je innerlijke rust, wat jou weer in volledige harmonie en balans brengt? En bewandel jij het pad van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling? Dan is een consult misschien wel wat voor jou. Samen gaan we kijken waar jij tegenaan loopt en met verschillende technieken gaan we aan de slag.

Ik pas de zelf ontwikkelde bewustzijnsmethode Moeiteloos Helen van Marlon Brammer toe, waarbij er niets aan je denkwijzes en gedrag veranderd hoeft te worden en evenmin oplossingen of inzichten aangedragen worden. Die krijg je vanzelf vanuit jouw diepere bewustzijn! Een afgeleide daarvan zijn de pijnbevrijdingssessies, deze methode gebruik ik ook in mijn praktijk en help ik jou om Рzonder inmenging van je verstand Рje lichaam en het voelen in te gaan. 

Prijs; De consulten geef ik op basis van vrije betaling. Dat betekend dat jij betaald wat jij kwijt kan en wilt en het start bedrag is 30,- euro tot 100,- euro. Hierbij wil ik jou de hand toereiken en het ook mogelijk maken voor mensen die het niet financieel niet zo makkelijk hebben. Consult is 1 a 1.5 u per sessie.

Heb je vragen of wil je graag een intakegesprek, neem dan even contact op met mij via info@buddhamassage.nl of 0627117470

Back to Top