Ervaringen

Sas Von grapzel1 review 3 weken geleden-Aanrader! Neemt de tijd voor je voelt goed aan waar je zere punten liggen. Zeer ontspannend en helend. Deze vrouw heeft wonder handjes🙏


Bianca Burgers
  raadt Buddha Massage aan.

27 januari · 

Vandaag mijn 3de access bar sessie gehad bij Diana.. en wauw wat een verschil met de eerste keer. Hoe gesloten ik me de eerste keer voelde en vast zat in mijn denken.. hoe fijn het nu is om me weer meer open te voelen.. Ze voelt alles zo goed aan en geeft je handvatten om verder te gaan en aan jezelf te werken want dat zal je zeker moeten doen😉Ze is een professionele en lieve warme vrouw. Echt een aanrader!

Juanita van den BroekLocal Guide · 44 reviews · 49 foto’s10 maanden geleden-Al enkele malen genoten van de massages van Buddha Massage! Ik kom er zeker nog vaker. Want ik onderga niet alleen en super fijne massage, er is ook een luisterend oor en aandacht voor mijn verhaal, professioneel advies als ik met vragen zit. Na een uurtje in Buddha Massage vertoeft te hebben, voel ik een fijne rust over me komen en stap ik er met nieuwe energie de deur weer uit. Dank je wel, Diana!

Lisenka van der Zee  raadt Buddha Massage aan.

19 april 2019 · 

Wat een mooie en bijzondere ervaring.
Diana voelt heel goed aan wat jij nodig hebt.
Ze neemt de tijd om er voor je te zijn en je mag heerlijk jezelf zijn bij haar.
De ayurvedische massage geeft je een ontspannend gevoel om weer helemaal bij jezelf te komen.

Daarna voelde ik een totale diepte ontspanning in mijn lichaam en rust in mijn hoofd.
De ayurvedische massage is het zeker waard om als cadeau aan jezelf te geven en te ontvangen.
Dank je wel Diana en tot snel ♥️

Ramona Kramer-Seeliger  raadt Buddha Massage aan.

30 januari · 

Wat voel ik me anders. Wat een mooie ervaring de acces bars behandeling! Ik heb dingen gevoeld en gezien. Zo mooi en fijn! Mijn lijf is weer ontspannen, en mijn hoofd weer leeg. Naast de behandeling mooie tips gekregen voor de toekomst. Na de behandeling trok ze nog even een kaart voor me. Zo treffend. Ik kan dit iedereen aanraden! En ik kom zeker nog eens terug!

Perfect Balance PT1 review10 maanden geleden-Diana neemt echt de tijd om te zorgen dat je in een comfortabele setting heerlijk kan genieten van een heerlijke ontspannende massage.

Chantal Kreuger  raadt Buddha Massage aan.

3 januari 2019 · 

Vandaag weer een heerlijke massage mogen ontvangen door Diana. Een vrouw die weet waar ze over praat, wat ze voelt en wat er binnen komt(bij beide personen). Een vrouw met ambitie en kennis. Petje af. thanx diana

Chantal Wakker  raadt Buddha Massage aan.

19 januari 2019 · 

Heb hier een heerlijke massage gehad! Ze weet precies de pijnlijke punten te vinden! En weet ze dan ook heel goed los te masseren!
Je voelt je er echt tot rust komen!!! 🙏😊
Echt een aanrader!

Edith Arends heeft Buddha Massage beoordeeld — 4 sterren

28 mei 2016 · 

T was heerlijk ontspannen..voelde goed..en was ook nog ns een gezellige ontspannen sfeer..

Cindy Heinen heeft Buddha Massage beoordeeld — 5 sterren

15 december 2016 · 

Zojuist een bijzondere ayurvedische ontspanningsmassage gehad van Diana. In haar fijne massage ruimte nodigt de sfeer gelijk uit tot ontspannen. Ze nam uitgebreid de tijd, 1,5 uur, momenten van loslaten, warmte, kippevel. Wel vaker een massage gehad, maar weinig met zoveel aandacht en gevoel. Dank je wel

Sandra van Haaften  raadt Buddha Massage aan.

26 juni 2019 · 

Wat heb ik net een fijne reis gemaakt zeg.Ik kan het geen massage noemen want wat Diana doet is zoveel meer dan dat.
Een speciaal op jou afgestemde behandeling.
Daarna had ik het gevoel alsof alles veel helderder was…dank je wel voor deze mooie ervaring lieve Diana🙏

Birgit Koning  raadt Buddha Massage aan.

27 januari · 

Heerlijk massage. Diana houd rekening met jouw wensen.
Dankjewel en tot snel🙏😀

Recensie Di Yoga

Chantal Kreuger  raadt Diana Douma aan.

30 januari 2019 · 

Bij een vol hoofd en tranen hoog, besloot ik Diana te benaderen voor een privé yoga les. Ik vind nl ivm gezondheid de drempel erg hoog om naar een groepsles te gaan. Nu kan ik mijn tempo en problemen sneller bespreekbaar maken. Ik was bij Diana al bekend met haar buddha massage.Dus weet ook dat zij rust uit kan stralen. Ik kwam emotioneel binnen. Ze luisterden, heelde mij en bracht mijn lichaam weer in balans met mijn geest. Nooit gedacht. Ik dacht dat ik bezig zou zijn met mijn boodschappen lijstje maar viel uiteindelijk aan het eind van de rit in slaap. Ja zelf ik…de control freak. Diana bedankt. Ik sta nu beter voor mijn operatie

Bianca Molenaar  raadt Diana Douma aan.

21 januari · 

Ik kwam al bij Diana voor haar fantastische massages, maar toen ze ook privé les yoga ging geven wilde ik dat natuurlijk graag ervaren. Ook al had ik al een paar jaar geen yoga meer gedaan, Diana voelt precies wat je nodig hebt en past haar les hier op aan. Kortom geen ‘standaard yogalesje’. Ook geeft ze me regelmatig een healing, waardoor blokkades worden opgeheven. In 1 woord FANTASTISCH, je voelt je gewoon als herboren, zit lekkerder in je vel en ook lichamelijke en emotionele klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik zou het voor geen goud meer willen missen en huppel weer heerlijk de deur uit na zo’n fijne yogales. Ik kan het iedereen aanraden! Dus zet je twijfel aan de kant en boek die les nu!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top