Healing massage

Dit is een massage die dieper gaat en op diepere lagen blokkades weghaalt. Tijdens deze massage werk ik energetisch in diepere lagen van de buik, waar veel energie op kan slaan. In sommige gevallen gebruik ik de methode ‘intuïtieve pijnbevrijding‘ en de silicone cups.

Deze behandeling is een combinatie van alle technieken en kan je hele systeem een volledige reset geven. Met het opheffen van de blokkades kan er veel loskomen en de dagen erna gaat je lichaam in detox. Hierbij zullen eventuele fysieke pijnen en mentale klachten naar de oppervlakte komen om het systeem te verlaten.

Positieve uitwerking van de behandeling is dat je meer ruimte in je systeem ervaart. Het balanceert je mannelijke en vrouwelijke energie, wat zorgt voor meer rust, harmonie en balans. Veel positieve energie, omdat je energetische frequentie is verhoogd en je hierdoor in een hogere vibratie bent.

Prijs; € 80,- voor 1 uur, € 110,- voor 90 min., € 140,- voor 2 uur Tijdens de eerste behandeling is minstens 1,5 u geadviseerd, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en alle blokkades weghalen.

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@buddhamassage.nl of 0627117470

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven, ziekenhuizen en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Back to Top