Mahatma Healing is een zeer krachtige healing afgestemd op deze tijd, en omvat de hoogste trillingsfrequentie.

Mahatma Energie is rechtstreeks afkomstig van de Bron en is daarom zeer puur. Deze vorm van helende energie bevat ook het volledige spectrum oftewel alle kleuren of beter gezegd stralen die verbonden zijn met de Bron, deze energie kent ook de hoogste trillingsfrequenties die voor ons beschikbaar is. 

Mahatma Healing brengt evenwicht en harmoniseert alle twaalf systemen van het lichaam; ruimt emoties en negatieve patronen op, en geeft ons de benodigde energie en de mogelijkheden voor het ontvangen van belangrijke inzichten.

Healing Sessie

Als Mahatma Healer kan ik de krachtige en helende Mahatma energie inzetten bij verschillende ziektepatronen/-beelden, zoals stress, burn-out, vermoeidheidsklachten, angsten, slaapproblemen, ADHD, trauma, allergie├źn en rouwverwerking. Het helpt blokkades op te heffen en klachten te verminderen of deze verdwijnen zelfs. Oude energie kan worden losgelaten, zodat er ruimte komt voor nieuwe energie en hierdoor zal alles weer stromen vanuit je eigen kracht. Het energetisch systeem wordt opgeschoond en daardoor kom je weer meer in contact met je ware zelf en je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Een Mahatma healing heeft een diep ontspannende werking op het lichaam en goed tegen stress en laat de energie weer doorstromen. Het brengt diepe vrede en rust. Eventuele pijn, verdriet of angstklachten worden verzacht. Zo komt er weer meer ruimte voor positieve gevoelens en kom je weer meer in balans en in je kracht te staan.

Kosten Mahatma Healing ; 55.- euro

Back to Top