Mindful Walk + Coaching

Wil jij in deze spannende tijden een luisterend oor, iemand die er voor je is en je helpt inzicht te krijgen op jouw situatie, jouw gevoelens of je leven over het algemeen? Vind je het lastig om dingen te doorvoelen, of in je lijf terug te komen? Omdat je veel in je hoofd zit en je zorgen maakt? Wil je tools hebben die jou verder helpen op jouw pad, om meer rust, inzicht, vertrouwen en hoop te krijgen? Houd je van de natuur? Houd je van beweging? Dan is een mindful walk misschien wel wat voor jou.

Wat is een mindful walk?

In een mindful walk gaan wij samen aan de wandel en gaan we praten over de processen waar je in zit, waar je tegen aan loopt. De struggles waar je hulp bij nodig hebt en ga ik weer leren voelen terug te komen in je lijf. Ik ga je helpen te connecten met jezelf en de natuur, waar je jouw rustpunt in terug kunt vinden. Ik ga je laten zien hoe je naar de natuur kunt luisteren en hoe je de boodschappen uit de natuur kunt lezen.

De wandeling kan gemaakt worden in het bos of op het strand. Ik woon in een prachtige omgeving, waar je alle kanten op kan gaan. Ik zal je laten voelen hoe helend de natuur kan zijn op je hele gestel en een boost is voor jouw immuunsysteem. Je zult meer in het ‘hier en nu’ kunnen zijn, wat jou meer rust, harmonie en balans doet geven.

Als jij het ook lastig vind om alleen te wandelen, omdat je bang bent voor de confrontatie met jezelf en je eigen gedachten is dit ook een hele mooie gelegenheid om dit voor jezelf te doen. Als je alleen wilt wandelen en niks zeggen, is dat ook helemaal prima. Ik luister naar jouw behoeftes op elk moment.Je kan met mij over van alles praten, het gaat op dat moment helemaal om jou. Ik help jou door er voor jou te zijn, en bij mij moet je niks en mag je alles.

Heb jij hier behoefte aan, dan kan je altijd contact met mij opnemen en bepalen we van daaruit wat we gaan doen, waar je tegenaan loopt en welke omgeving je heen zou willen. Ik woon in de omgeving ijmond/kennemerland noord-holland, aan de kust van heemskerk tot zandvoort en egmond aan zee.

Kosten voor deze mindfulwalk met coaching ; ✨- 1 u is 35,-✨- 2 u is 70,-

Voor info stuur een bericht naar info@buddhamassage.nl of 0627117470

Back to Top