Reiki/klankschalen healing sessie

Deze behandeling helpt je frequentie gelijk te verhogen en helpt jou fysieke en energetische lichaam weer in balans te brengen. Je chakra’s worden gereinigd en weer opgeladen. De mooie en rustgevende klanken van klankschalen verplaatsten je aandacht van het denken, naar het luisteren en voelen. Tevens is het een heerlijke manier om jezelf volledig te ontspannen. Eventuele emotionele blokkades kunnen hiermee opgeheven worden, stress verdwijnt en het stimuleert het zelf-helend vermogen. De combinatie van reiki en klankschalen vullen elkaar perfect aan tijdens deze sessie en dringen nog dieper door.

Reiki;

Met Reiki worden de handen op bepaalde posities op of boven het lichaam geplaatst. Het helpt de energie weer te laten stromen en eventuele blokkades op te heffen. Met Reiki wordt echter in de eerste laag van de aura gewerkt, die het dichtstbij het lichaam zit. Dit is een behandeling waar in meerdere lagen van de aura wordt gewerkt. Kijk ook naar Reiki

Klankschalen;

Sessies met deze klankschalen kun je zien als een soort innerlijke massage. De klankschalen worden bespeeld waardoor trillingen ontstaan. Deze trillingen worden overgenomen door het water en de cellen in ons lichaam. Ons lichaam bestaat voor zo’n 80% uit water, dus de werking van de klankschalen heeft een groot bereik. Deze resonantie brengt je in een diepe rust en bezorgt totale ontspanning. Tijdens zo’n sessie kan er van alles gebeuren en loskomen, doordat alles weer gaat stromen wat vast zat. Klankschalensessies hebben een weldadig effect op lichaam en geest, bevorderen het lichamelijk welzijn en stimuleren de bewustwording. De combinatie van schalen en reiki versterkt elkaar en helpt hierbij ook dieper te gaan in het onderbewustzijn. Hierdoor kunnen onderliggende blokkades ook geheeld worden.

Bij deze behandeling blijft de kleding aan, maar gemakkelijke kleding is wel een advies. Want de trillingen komen gewoon door het stof heen. De schalen worden intuïtief geplaatst. Dat kan direct op je lichaam zijn of om je heen.

Deze behandeling wordt gegeven door mijzelf Diana Douma (zie foto website frontpagina) en door Sacha van Gijn (zie foto hieronder). Ik werk samen met Sacha omdat onze energie heel goed in lijn is met elkaar, waardoor wij samen in een verhoogde frequentie werken, wat ten goede komt voor de algehele behandeling.

Deze behandeling is te boeken vanaf 1 persoon tot 3 personen, zodat we de frequenties die gegeven worden zo zuiver mogelijk houden.

De behandeling kan je boeken voor een half uur of een uur en is ook te boeken op locatie voor particulier of bedrijven. Voor info kan je hierover een bericht sturen.

De prijs; 55,- euro voor een uur. (per persoon)

Voor vragen of boekingen stuur een mail naar info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top