Reiki

Reiki kan veilig worden toegepast ongeacht de medische klachten waaraan de ontvanger lijdt. In geval van acute klachten zoals ontstekingen, griep, verkoudheid, spijsverterings- stoornissen, gal- of nierstenen, rug- en hoofdpijn werkt Reiki vaak snel en direct door de pijn te verlichten en de genezing te bespoedigen. Reiki brengt de organen en klieren en hun functies in balans, versterkt het immuunsysteem, voert gifstoffen af en brengt de energieën in het lichaam in evenwicht. In combinatie met natuurgeneeswijze, accupunctuur en psychotherapie heeft de Reiki energie een aanvullende en ondersteunende werking.

Reiki is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg! Chronische ziekten vragen meestal meerdere behandelingen en recente kwalen kunnen soms met 1 of 2 behandelingen al tot resultaat leiden. Algemeen wordt aanbevolen: 1e week 3-4 behandelingen. 2e week 2 behandelingen. 3e en volgende weken 1 behandeling per week

De mensen die wel eens een Reikibehandeling gehad hebben, ervaren dat in de regel als bijzonder ontspannend en heilzaam. Door de Reiki-energie die zij ontvangen, worden ze in diepe ontspanning gebracht en wordt hun zelfgenezend vermogen geactiveerd.

Reiki werkt echter niet om iets te verdringen of weg te duwen. Integendeel: datgene wat verstorend werkt, zal juist duidelijker in je bewustzijn komen en vragen om opgelost te worden.
Je mag verwachten van een Reikibehandeling dat je duidelijker gaat zien waar je staat en hoe je ervoor staat. Door het opruimen van lichamelijke en/of emotionele belemmeringen komt er ruimte vrij, ruimte voor nieuwe perspectieven. Door Reiki kun je meer zelfvertrouwen krijgen, meer energie, meer zuiverheid en meer inzicht.
De Reikibehandeling werkt misschien heel anders dan je verwacht had. Er kunnen dingen gebeuren waar je helemaal niet op zit te wachten, maar die uiteindelijk wel beter voor je zullen uitpakken dan de oplossing die je misschien zelf in je gedachten had…. Maar hoe het ook werkt, het is altijd ten goede.

Prijs vanaf 50,- (45 a 60 min) vraag naar de mogelijkheden. Ook geef ik reiki op afstand en de prijs daarvan is 30,- voor 30 min, 45,- voor 45 min en 60,- voor 60 min.

Reiki is ook heel goed voor dieren, als je hier meer info over wilt kan je mij altijd een bericht sturen. 

Reiki voor dieren ; Prijs 30,- en als het langer dan een half uur duurt komt er 1,- euro per minuut bij. Het dier geeft vaak zelf aan wanneer het klaar is. Ook geef ik deze behandeling op locatie of op afstand. Op locatie komen er reiskosten bij.

 

Kijk ook naar Reiki/klankschalen healing sessie

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven, ziekenhuizen en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Boek nu deze behandeling op info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

 

Back to Top