Sveltessa massage

Een nieuwe behandeling bij Buddha Massage, de Sveltessa massage! Ook wel bekend als bindweefsel/afslank/cellulite/lypossage massage. Cellulitis is de welbekende sinaasappelhuid.

Deze nieuwe behandeling is om plaatselijk centimeters te verliezen en voor zichtbare figuurverbetering zonder medische ingrepen. De sinaasappelhuid is één van de meest voorkomende huidproblemen bij vrouwen.  Er is daarom ook steeds meer vraag naar deze figuur corrigerende massage. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen, armen en buik. De explosieve stijging van de laatste decennia is dan ook te wijten aan de slechter wordende leefgewoonten zoals ongezonde voeding, de anticonceptie-pil, alcohol, roken, medicijngebruik en gebrek aan beweging.

En nu worden we steeds bewuster over onze voeding en zijn we steeds meer bezig met onze gezondheid. We letten beter op ons figuur, want dit zorgt er ook voor dat we lekkerder in ons vel gaan zitten. Letterlijk en figuurlijk, want je zal positiever naar jezelf gaan kijken, dus je zelfbeeld wordt beter.

Deze massage is een methode om zonder plastische chirurgie toch resultaat te boeken, tijdens jouw proces waarin je afvalt. Het bindweefsel wat vast zat komt los door de speciale massagetechnieken die het lichaam diep raken en zeer openend werken en daardoor ga je meer ruimte in je lijf voelen. Hierdoor kunnen er ook oude emoties, die opgeslagen liggen in je bindweefsel loskomen.

Emotionele pijnen die je tijdens je leven soms moest ondergaan worden namelijk opgeslagen in het bindweefsel. Als je gemasseerd wordt kan het zijn dat bepaalde plekken meer pijn doen dan andere. Deze pijnlijke plekken kunnen een energetische blokkade in het bindweefsel aangeven. Het kunnen ophopingen van afvalstoffen zijn maar het kan ook een emotionele blokkade zijn. Op deze plekken kan je de huid ook bijna niet oppakken tussen duim en wijsvinger, waardoor je dus een verkleving krijgt.


Sveltessa afslankingsmassage is dan ook een stevige en intensieve massage. Deze massage kan in eerste instantie gevoelig zijn en dus niet geheel pijnloos, maar het resultaat na een kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. En na een aantal behandelingen wordt de pijn aanzienlijk minder of gaat helemaal weg. Door de combinatie van o.a. huidrolrechnieken, stevige tapotages, en door cupping wordt je bloedsomloop gestimuleerd en zullen gifstoffen en opgehoopt vocht sneller en makkelijker jouw lichaam verlaten. Het resultaat is dat je veel beter in je vel gaat zitten, maar dus ook beter in je vel uit gaat zien.

Het helpt bij het corrigeren van het lichaam, cellulitis vermindert of verdwijnt helemaal, de huid wordt soepeler, strakker, gladder en zachter en je zult er daardoor ook slanker uit gaan zien.  Bij deze massage gaat het niet om gewichtsverlies, maar om het lichaam te corrigeren en strakker krijgen van de huid, waardoor je letterlijk beter in je vel komt te zitten. De afslankmassage verwijdert ook toxines en zet het zelfhelend vermogen van het lichaam weer in gang, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. En brengt het lichaam weer in balans.

De stevige en diepe massagetechnieken zorgen voor omvangvermindering in centimeters en een gezondere, mooiere huid met meer kleur. Een gemiddeld omvangverlies van 5 tot 7 cm is, zo is uit onderzoek gebleken, is niet ongebruikelijk. De meeste dames merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.  

De behandeling wordt gegeven in een traject van 10 behandelingen  gedurende 5 weken. zone 1: benen en billen , zone 2: buik en onderrug/lovehandels (eventueel armen). Per kuur van 10 behandelingen wordt 1 zone, die je zelf aangeeft, behandeld. Er komen anders teveel afvalstoffen vrij om meerdere zones tegelijk te behandelen.

Door elke dag zeker 2 liter water te drinken (voor de afvoer van gifstoffen) en op je voedings- en bewegingspatroon te letten, boek je het beste resultaat. En daarnaast is het belangrijk om extra veel water te drinken op de dagen voor, tijdens en na de behandeling.

Afslankmassage probleemgebied | á 30 minuten | € 35,-

Afslankmassage voor- en achterzijde | á 60 minuten | € 50,-
(rug-heupen-flanken, achterkant benen, billen, buik, optioneel de armen)

 Extra voordelig 
Strippenkaart 5 behandelingen probleemgebied| € 150,-

Strippenkaart / kuur 5 behandelingen afslankmassage voor- en achterzijde | € 225,-

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven, ziekenhuizen en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 


Mocht je vragen hebben over deze behandeling of over de contra-indicaties, neem dan gerust even contact op met mij via info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top