Transformatie Coaching

Ben jij bereid om echt naar je leven te kijken? Jouw gevoelens aan te kijken en niet meer te vluchten voor hetgeen er op jouw pad komt? Wil je weer echt leren voelen? Voelen hoe het is om weer in je lijf te zijn? Voelen wat je lichaam jou te vertellen heeft? Meer naar je intuitie luisteren en je hart volgen? Zit je teveel in je hoofd en zie je door de bomen het bos niet meer?

Als transformatie coach kan ik jou daarbij helpen. Ik kijk intuitief wat nodig is op het moment wanneer jij bij mij in de praktijk bent. Soms is het alleen maar doorvoelen en een andere keer ga je bij mij op de tafel om een healing of pijnbevrijding te ondergaan. Elke sessie kan anders zijn, dat verschilt per persoon en per keer.

*

We kunnen kijken wat er nodig is en eventueel een traject samenstellen, of een losse coachingsgesprek is ook mogelijk.  Hiervoor kan je contact met mij opnemen voor een kort consult (via skype of telefonisch), zodat we beiden kunnen aanvoelen en kijken wat goed voelt voor jou.

Prijs; €60,- euro 1 u , €80,- euro 1.5 u

Deze transformatie coachingsessies kan je ook in combinatie doen met massagetherapie, dan boek je een massage of healing in combi met een transformatie coachingsessie. Daarbij kan je wel een coachingsessie van een half uur a €30,- bijboeken. Wil jij weer terug te komen bij jezelf en die pijnlijke stukken te helen en bevrijd zijn? Zodat je weer een vreugdevol leven kan leiden? Neem dan contact op met mij.

*

Wil je een traject volgen met mij? Dan kan ik je het volgende aanbieden.

Een kortdurend traject: 3 opvolgende sessies (om de 2 of 3 weken) voor € 150,- (inclusief BTW). Dus dan krijg je € 30,- korting.

Langdurig traject : 5 losse sessies verspreid over een langere periode, waarbij je zelf steeds aangeeft wanneer je toe bent aan een volgende afspraak. ‘5 halen is 4 betalen’, dus geen € 300,- maar € 240,- (inclusief BTW).

*

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven, ziekenhuizen en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Als je mij wilt volgen op facebook klik dan op deze link; Healingpraktijk Buddha Massage

*

en voor mijn blogs kan je kijken op mijn andere website www.love-d.nl

Namaste

Diana Douma

Back to Top