Yoga-Healing

PRIVÉLES YOGA-HEALING


Een geheel nieuw concept wat een verdiepende reis door je lijf geeft en waardoor je weer het contact met je gevoel en lichaam terugkrijgt, waardoor je weer volledig in balans komt.
Heb je weleens een privé yogales overwogen om weer te kunnen voelen? Een les waar jij je goed bij voelt? Een yogales die anders is dan de standaardlessen? Ik geef namelijk yoga-healing. Wat is yoga-healing? Yoga-healing is een vorm van yoga waarbij ik met jou door de oefeningen heen ga, maar waar nodig is en wat we tegenkomen tijdens de les ook een healing toepassen. Ik heb geleerd dat het ene niet zonder het andere gaat.

Ik werk nu al jaren als healer, en heb gemerkt dat deze vormen heel mooi samenkomen om jouw lichaam weer in balans te krijgen. Je leert yogaoefeningen die je eventueel ook thuis kunt toepassen, en daarnaast geef ik je ook de tools mee die jouw healing kunnen bevorderen.

Dit gebeurt allemaal in een veilige omgeving, waarbij we rustig aanpakken wat jij nodig hebt en waar jij behoefte aan hebt. Dit verschilt per persoon en ik voel dat ook aan. Vaak begint een les ook met een gesprek onderling om te kijken waar je tegenaan loopt en of er emotionele en/of fysieke problemen zijn, waarop de les langzaam opgebouwd wordt.

Momenteel geef ik een yoga healing voor 30,- euro per les. (duur les ongeveer 1,5 uur) Stuur een bericht als je meer info wilt, of nog meer vragen hebt. Yogales is voor beginners.

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven, ziekenhuizen en evenementen. Dit zijn wel 1 op 1 sessies. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Boek nu deze les op info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top