Healing op afstand

Heb je behoefte aan rust, ruimte in je hoofd en/of verlichting van je klachten? Dan is een afstandshealing geschikt voor jou. De healing is er namelijk om jouw zelfhelende vermogen te activeren, blokkades weg te halen, en om verlichting te brengen. Woon je ver of wil je de deur niet uit, dan is een afstandshealing perfect voor jou.

Ik werk met universele healingenergie en stem mij helemaal op jou af zodat je de healing kunt ontvangen die bij jou past.

Je hoeft tijdens een healing op afstand alleen maar te ontspannen en te ontvangen. Hoe dieper de ontspanning, hoe beter de energie zijn werk kan doen en hoe meer je ook kunt waarnemen. Of en hoe je de energie waarneemt is heel verschillend per persoon en per sessie.

Het kan zijn dat je tintelingen voelt, warmte of koude sensaties, maar het kan ook zijn dat je helemaal niets voelt. Maar de energie doet altijd wat er nodig is, in overeenstemming met jouw Hogere Zelf. Je ontvangt dus precies wat op dat moment nodig is voor jou fysieke en energetische lichaam.

Wat houdt een healing op afstand in?

Healing is een overdracht van energie. Energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd, waardoor healing op afstand mogelijk is.

Hoe werkt het? Wij hebben eerst contact via WhatsApp, mail of social media om alles even af te stemmen en dan leg ik je ook uit wat je mag doen. Een paar minuten voor de afgesproken tijd zorgen we allebei dat we aanwezig zijn. We hebben tijdens de healing geen contact, want alles gaat energetisch. Meteen na de healing bespreken wij telefonisch of via de chat, hoe je de healing ervaren hebt.

Afstandshealing prijs; 30,- voor 30 min, 45,- voor 45 min en 60,- voor 60 min. ( ongeveer 10 min daarvan zijn het bespreken van de healing achteraf)

Voor vragen kan je een bericht sturen naar info@buddhamassage.nl of 0627117470

Back to Top