Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een energetisch helende massage die het hele lichaam in balans brengt en heeft de oorsprong in India. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem (aura en chakra’s). Mede omdat ik reiki toepas tijdens deze behandeling.

De massage brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades. Ik gebruik bij de ayurvedische massage heerlijk geurende olie die jou helpt om in een diepe staat van ontspanning te komen.

Ik gebruik verschillende technieken om het lichaam op te warmen en om spanningen los te maken. Ook worden marmapunten (drukpunten) toegepast, die eventuele blokkades weer oplost. Het lichaam wordt soepeler, komt meer in balans en de energie zal toenemen. Let wel op, dat de eerste 2 dagen na de massage eventuele fysieke klachten en/of emoties extra naar boven kunnen komen, om los gelaten te worden. Na deze 2 dagen zal alles uitbalanceren. Het is dan ook belangrijk om na de behandeling de 2 dagen erna goed en veel te drinken, meer dan je gewend bent. Dit zorgt ervoor dat eventuele afvalstoffen en emoties niet ophopen, waardoor er geen blokkades ontstaan. De combinatie tussen massage technieken en de warme massageolie zorgt ervoor dat je helemaal in rust, harmonie en balans komt.

De ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek, energetisch en geestelijk. Het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest worden geactiveerd.

De massage:

-Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid

-Draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning

-Helpt klachten verminderen die lichamelijk, energetisch en geestelijk zijn

-Het helpt je weer volledig ontspannen te worden en in rust, harmonie en balans te komen

De ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong. De ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest.

Prijs; € 60,- voor 1 uur, € 80,- voor 90 min. Tijdens de eerste behandeling is 1,5 u geadviseerd, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en mogelijke blokkades weghalen. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Boek nu deze behandeling op info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top