Balans Massage

Deze behandeling is een samenvatting van allerlei verschillende technieken. Ik volg intuïtief het lichaam, waar ik na het invoelen mee ga werken. De verschillende technieken zijn allemaal afgeleid van hetgeen ik allemaal al doe, maar worden op een mildere manier toegepast. Zodat er wel op verschillende lagen geheeld wordt, maar op zachtere wijze. Daarom is deze behandeling erg goed voor mensen die wel de diepte in willen, maar niet te diep. Ergens wel voelen dat er opschoning en heling nodig is, maar zonder de intensiteit zoals de healingmassage en cuppinghealing. Er kwam steeds meer vraag naar een behandeling die niet volledig de diepte in gaat, mede omdat mensen bepaalde stukken (trauma’s, oud zeer) aankijken nog te heftig vinden. Dus daaruit is deze behandeling ontstaan. Ook bij deze behandeling mag je voelen of het een behandeling is die bij jou past.

Het is een goeie ‘tussenstap’ van de ayurvedische en/of balinese, naar healingmassage en/of cuppinghealing. Dus als het jou nog te pittig lijkt om gelijk de diepte in te gaan, dan is deze behandeling ook voor jou op het lijf geschreven. Deze behandeling haalt ook blokkades weg, en je kan net als de andere behandelingen in proces gaan. Het zal je ook de nodige reset geven, en is ook goed geschikt als je niet met hele zware trauma’s loopt en toch voelt dat je heling nodig hebt die iets dieper gaat dan een gewone massage. Is er iets niet duidelijk over deze behandeling, dan mag je altijd een bericht sturen. Maar wederom geef ik geen advies welke behandeling jij moet kiezen en mag je zelf de keuze maken als jij ergens voelt dat het iets voor jou is.

Uitwerking behandeling kan per persoon verschillen, maar datgene wat uit je systeem mag komen om geheeld te worden zal de dagen erna versterkt worden. (dit kan emotionele en fysieke pijn zijn). Dit zal meestal na 2 dagen weer uitbalanceren, waardoor je lekkerder in je vel zit, helderder kunt denken, meer ruimte in jezelf ervaart en meer in balans zult zijn.

Prijs; € 120,- voor 90 min., € 150,- voor 2 uur , 2.5 u is € 180,-. Tijdens de eerste behandeling is minstens 2 u geadviseerd en bij diepere trauma’s of processen 2.5 uur, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en alle blokkades weghalen. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@buddhamassage.nl of 0627117470

Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Back to Top