Balinese Massage

Voor deze massage heb ik mijn cursus op het eiland Bali zelf gevolgd, omdat ik de authentieke massage wilde leren, zodat ik deze helende massage zo goed mogelijk door kan geven aan mijn cliënten.

Wat is een Balinese massage? Het is een full bodymassage die deel is van een Balinese traditionele healing die al eeuwen wordt beoefend om mensen te helpen met hun heling. Ook bij deze massage zal ik eerst op jouw systeem intunen en energetische blokkades verwijderen. Daarnaast worden verschillende massagetechnieken gebruikt die de bloedstroom/circulatie, zuurstof en qi (energie) in en rondom het lichaam stimuleert om het lichaam in volledige relaxatie te krijgen. Het is een combinatie van een zachte ontspanningsmassage en diepere massage van de spieren, deze massage is dan ook iets steviger dan de Ayurvedische massage. De massage kenmerkt zich door een combinatie van grote slagen, strekkingen, werk op drukpunten en diepere massage technieken. Het is een zeer ontspannende, rustgevende en volledige lichaamsmassage met verwarmde olie, die je lichaam verwarmt en nieuwe energie geeft. En is ook een hele effectieve behandeling voor sportblessures.

Voordelen van de balinese massage; Deze massage is erop gericht om de harmonie tussen lichaam, geest en ziel te herstellen. En helpt je fysieke en energetische lichaam weer volledig in balans te laten komen, doordat het energieblokkades vermindert en/of opheft. Het helpt beschadigde weefsel weer te herstellen en helpt bij gespannen spieren en gewrichten. Het geeft de circulatie in je lichaam een boost en helpt daarbij stress te verlagen en de balans in het lichaam weer te herstellen.

Deze massage werkt dieper in het weefsel en helpt bij verschillende klachten zoals;

-blessures,

-migraine,

-spier en gewrichspijn,

-slaapproblemen,

-stress,

-paniekaanvallen, angsten en zorgen,

-depressie,

-allergieën en ademhalingsproblemen zoals astma.

Deze massage is voor iedereen geschikt.

Prijs; 60,- euro voor 1 uur, 80,- voor 1,5 uur. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Boek nu deze behandeling op info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top