Cupping Healing

Dit is een behandeling waarbij ik transformational cupping zal gebruiken in combinatie met een full-body massage. De transformational cupping is een pittig proces waar je doorheen moet gaan, maar doordat we afsluiten met de massage kom je weer volledig in balans. De massage achteraf zal alle energieën weer in balans brengen, en deze behandeling wordt echt als een ying yang behandeling ervaren. Alles zal daarna weer doorstromen en je voelt je volledig terugkomen bij jezelf. Deze behandeling mag je naar behoefte zo vaak mogelijk herhalen, maar we pakken met transformational cupping gedeelte niet gelijk het hele lichaam aan. Dit omdat het lichaam maar zoveel aankan en in dit proces gaan we het lichaam laagje voor laagje helpen loslaten. Als afsluiting krijg je wel een full-body massage.

Ook is het belangrijk te weten dat het wel heel veel teweeg kan brengen, gezien je door allerlei processen kan gaan. Dit betekend dat je tijdens de transformational cupping heel veel los kan laten, energetisch, fysiek en emotioneel. We trekken allerlei trauma’s, emoties, afval/gifstoffen en blokkades uit jouw systeem, wat als erg pijnlijk kan worden ervaren. Maar als je eenmaal de doorbraak maakt en de release komt, dan voel je je achteraf bevrijd en verlicht. Dus allerlei fysieke en mentale klachten worden hiermee aangepakt en daardoor zal je veel meer stromen en in balans komen.

Energetische en fysiek is dit een pittige behandeling om te ontvangen, maar ook om te geven. Maar je zult merken dat na een paar behandelingen de pijn steeds minder wordt en je pijnlichaam steeds sneller heelt en je lichaam veel beter doorstroomt. Je gaat meer ruimte ervaren, en de weerstand komt uit je systeem. En hoe meer weerstand uit je systeem komt, hoe minder weerstand jij in het dagelijks leven zult ervaren.

Prijs; € 120,- voor 90 min., € 150,- voor 2 uur , 2.5 u is € 180,-. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Boek nu deze behandeling op info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top