Cupping Healing

Bij deze behandeling zal ik met silicone en glazen cups werken. Maar bij hardnekkige klachten werk ik voornamelijk met glazen cups, want dit werkt nog dieper op jouw systeem dan de siliconen cups. Je zult veel meer ruimte in je systeem voelen, door de verklevingen die losgemaakt worden op diepere lagen. Je voelt verandering van binnen en ziet het van buiten. Bovendien helpt het om de circulatie te verbeteren, pijn te verlichten, knopen te verwijderen, verminderen van cellulitis en de gifstoffen die blijven hangen in de weefsels van uw lichaam eruit te trekken. Hierdoor kunnen er ook oude emoties en trauma’s die opgeslagen liggen in je bindweefsel loskomen.


Emotionele pijn en trauma’s die je tijdens je leven soms moest ondergaan worden namelijk opgeslagen in het bindweefsel. Als je met de glazen cups gemasseerd wordt kan het zijn dat bepaalde plekken meer pijn doen dan andere. Deze pijnlijke plekken kunnen een energetische of fysieke blokkade in het bindweefsel aangeven. Het kunnen ophopingen van afvalstoffen zijn maar het kan ook een emotionele blokkade of opgeslagen trauma zijn. Deze massage is ook erg goed voor mensen met een bindweefselziekte. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: Rug, nek, schouders, heupen, billen, bovenbenen, armen en buik, maar het hele lichaam kan deze behandeling ondergaan. Overal kan zich allerlei afvalstoffen en trauma’s opslaan.


Deze massage is dan ook een stevige en intensieve massage. Deze massage kan in eerste instantie gevoelig zijn en dus niet geheel pijnloos en zal de nodige blauwe plekken achterlaten doordat alle verklevingen loskomen, maar het is een zeer helende behandeling. En na een aantal behandelingen wordt de pijn aanzienlijk minder of gaat helemaal weg, en zullen de blauwe plekken ook nog amper naar boven komen. Door verschillende combinaties van technieken toe te passen wordt je bloedsomloop gestimuleerd en zullen gifstoffen en opgehoopt vocht sneller en makkelijker jouw lichaam verlaten. Het resultaat is dat je veel beter in je vel gaat zitten, maar dus ook beter in je vel uit gaat zien.

De behandeling werkt op diepere lagen, wat gunstig is voor het helen van trauma’s, energetische en fysieke blokkades, verklevingen en emotionele en fysieke pijn. Het helpt bij verschillende klachten zoals het corrigeren van het lichaam, cellulitis vermindert of verdwijnt helemaal, de huid wordt soepeler, strakker, gladder en zachter en je ervaart meer ruimte.  Deze massage zorgt ervoor dat je letterlijk beter in je vel komt te zitten. Deze massage verwijdert ook toxines en zet het zelfhelend vermogen van het lichaam weer in gang, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Het brengt het lichaam weer in balans.

In het kort is de behandeling goed voor verschillende klachten zoals;

-vastzittende spieren, -trauma’s en vastzittende emoties, -lichamelijke klachten, -medicijn gebruik (verwijderd toxines) , -stress, -cellulites, -bindweefselziekte, -hoge bloeddruk, – verschillende ziektes , -slaapproblemen, – nek en rugklachten -buikklachten en nog veel meer.

Probleemgebied; 30 minuten € 35,- , 45 min € 50,- ,60 min € 70,- In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 


Mocht je vragen hebben over deze behandeling neem dan gerust even contact op met mij via info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top