Cupping Healing

Deze behandeling werkt dieper op jouw systeem en zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel gaan zitten. Letterlijk en figuurlijk, omdat je positiever naar jezelf zal gaan kijken en je meer ruimte in je systeem zult voelen, dus je zelfbeeld wordt beter. Je voelt verandering van binnen en ziet het van buiten. Bovendien helpt het om de circulatie te verbeteren, pijn te verlichten, knopen te verwijderen, verminderen van cellulitis en de gifstoffen die blijven hangen in de weefsels van uw lichaam eruit te trekken. Hierdoor kunnen er ook oude emoties en trauma’s die opgeslagen liggen in je bindweefsel loskomen.


Emotionele pijn en trauma’s die je tijdens je leven soms moest ondergaan worden namelijk opgeslagen in het bindweefsel. Als je gemasseerd wordt kan het zijn dat bepaalde plekken meer pijn doen dan andere. Deze pijnlijke plekken kunnen een energetische of fysieke blokkade in het bindweefsel aangeven. Het kunnen ophopingen van afvalstoffen zijn maar het kan ook een emotionele blokkade of opgeslagen trauma zijn. Op deze plekken kan je de huid ook bijna niet oppakken tussen duim en wijsvinger, waardoor je dus een verkleving krijgt. Deze massage is dan ook erg goed voor mensen met een bindweefselziekte. De meest voorkomende probleemgebieden zijn: heupen, billen, bovenbenen, armen en buik, maar het hele lichaam kan deze behandeling ondergaan. Overal kan zich allerlei afvalstoffen en trauma’s opslaan.


Deze massage is dan ook een stevige en intensieve massage. Deze massage kan in eerste instantie gevoelig zijn en dus niet geheel pijnloos, maar het resultaat na een kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. En na een aantal behandelingen wordt de pijn aanzienlijk minder of gaat helemaal weg. Door de combinatie van o.a. huidrolrechnieken, stevige tapotages, en door cupping wordt je bloedsomloop gestimuleerd en zullen gifstoffen en opgehoopt vocht sneller en makkelijker jouw lichaam verlaten. Het resultaat is dat je veel beter in je vel gaat zitten, maar dus ook beter in je vel uit gaat zien.

Het helpt bij verschillende dingen zoals het corrigeren van het lichaam, cellulitis vermindert of verdwijnt helemaal, de huid wordt soepeler, strakker, gladder en zachter en je ervaart meer ruimte.  Deze massage zorgt ervoor dat je letterlijk beter in je vel komt te zitten. Deze massage verwijdert ook toxines en zet het zelfhelend vermogen van het lichaam weer in gang, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. En brengt het lichaam weer in balans.

De behandeling is goed voor verschillende klachten zoals;

-vastzittende spieren, -trauma’s en vastzittende emoties, -lichamelijke klachten, -medicijn gebruik , -stress, -cellulites, -bindweefselziekte, -hoge bloeddruk, – verschillende ziektes , -slaapproblemen, – nek en rugklachten -buikklachten en nog veel meer.

Probleemgebied | á 30 minuten | € 35,-

Massage voor- en achterzijde € 60,-
(rug-heupen-flanken, achterkant benen, billen, buik, optioneel de armen)

Massage van het hele lichaam kost 1 uur € 80,- euro 1.5 uur € 100,-

 Extra voordelig 
5 behandelingen probleemgebied € 150,-

kuur 5 behandelingen massage voor- en achterzijde  € 275,-

kuur 5 behandelingen van het hele lichaam 1 uur € 375,- 1.5 uur € 450,-

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 


Mocht je vragen hebben over deze behandeling neem dan gerust even contact op met mij via info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top