Ervaringen

Saskia Broersma Jenezon Positief: Kwaliteit, Professionaliteit Diana is een heel mooi persoon met een bron van kennis en ervaring. Ze is in staat pijn te verlichten en stress te verminderen en de massage werkt (nog dagen) door op diepere lagen. Een ervaring die ik iedereen aan kan raden.

Laura Bliek  raadt Healingpraktijk Buddha Massage aan· De massages van Diana zijn bijzonder goed en helend.

Eva Singor1 Positief: Kwaliteit Diana heeft een fijne energie waardoor je je direct op je gemak voelt en kan overgeven aan haar helende handen. Ze luistert, voelt, en werkt vanuit liefde om jou te helpen. Al 2 bijzondere behandelingen gehad. Ik zou Diana 100 procent aanraden.

Merel van Wonderen Healing op afstand is zeker een aanrader! Verbluffend hoe ontspannen je ervan word en alles in je lijf weer los zit en stroomt. Heerlijk!Geweldige resultaten · Lastminuteafspraken · Luxe ervaring

Cristi Albescu Extraordinary experience. Diana was a fun and easy person to talk to and she also gave me some tips about my back problems. I will definetly go many more times. If you ever visit the Netherlands, I highly recommend a Reiki massage offered by Diana Douma. The energy with which she charges you and the advice offered by this girl are extraordinary. Even after a session Diana makes you connect with yourself and gives you the strength to see all things and aspects of life in a much more positive light! For more details you can contact her at her facebook page Buddha Massage

Buitengewone ervaring. Diana was een leuke en gemakkelijke persoon om mee te praten en ze gaf me ook een aantal tips over mijn rugproblemen. Ik zal zeker nog vele malen gaan. Mocht je ooit Nederland bezoeken, dan raad ik een Reiki massage van harte aan aangeboden door Diana Douma. De energie waarmee je opgeladen wordt en het advies dat dit meisje heeft aangeboden is buitengewoon. Zelfs na een sessie maakt Diana je contact met jezelf en geeft je de kracht om alle dingen en aspecten van het leven in een veel positiever licht te zien! Voor meer details kun je contact met haar opnemen op haar facebookpagina Buddha Massage

Joy Francis Wat een heerlijke, ontspannende, aardende massage die ook nog heel helend is! Diana weet precies waar de blokkades zitten, ik ben zo ontzettend dankbaar voor haar massages! Dank je wel lieve Diana, ❤️ Namasté Joy

Sas Von grapzel Aanrader! Neemt de tijd voor je voelt goed aan waar je zere punten liggen. Zeer ontspannend en helend. Deze vrouw heeft wonder handjes

Bianca Burgers Vandaag mijn 3de access bar sessie gehad bij Diana.. en wauw wat een verschil met de eerste keer. Hoe gesloten ik me de eerste keer voelde en vast zat in mijn denken.. hoe fijn het nu is om me weer meer open te voelen.. Ze voelt alles zo goed aan en geeft je handvatten om verder te gaan en aan jezelf te werken want dat zal je zeker moeten doen?Ze is een professionele en lieve warme vrouw. Echt een aanrader!

Lisenka van der Zee Wat een mooie en bijzondere ervaring.
Diana voelt heel goed aan wat jij nodig hebt.
Ze neemt de tijd om er voor je te zijn en je mag heerlijk jezelf zijn bij haar.
De ayurvedische massage geeft je een ontspannend gevoel om weer helemaal bij jezelf te komen. Daarna voelde ik een totale diepte ontspanning in mijn lichaam en rust in mijn hoofd.
De ayurvedische massage is het zeker waard om als cadeau aan jezelf te geven en te ontvangen.
Dank je wel Diana en tot snel ♥️
Ramona Kramer-Seeliger Wat voel ik me anders. Wat een mooie ervaring de acces bars behandeling! Ik heb dingen gevoeld en gezien. Zo mooi en fijn! Mijn lijf is weer ontspannen, en mijn hoofd weer leeg. Naast de behandeling mooie tips gekregen voor de toekomst. Na de behandeling trok ze nog even een kaart voor me. Zo treffend. Ik kan dit iedereen aanraden! En ik kom zeker nog eens terug!

Perfect Balance PT Diana neemt echt de tijd om te zorgen dat je in een comfortabele setting heerlijk kan genieten van een heerlijke ontspannende massage.

Chantal Wakker Heb hier een heerlijke massage gehad! Ze weet precies de pijnlijke punten te vinden! En weet ze dan ook heel goed los te masseren!
Je voelt je er echt tot rust komen!!! 
Echt een aanrader!
Cindy Heinen Zojuist een bijzondere ayurvedische ontspanningsmassage gehad van Diana. In haar fijne massage ruimte nodigt de sfeer gelijk uit tot ontspannen. Ze nam uitgebreid de tijd, 1,5 uur, momenten van loslaten, warmte, kippevel. Wel vaker een massage gehad, maar weinig met zoveel aandacht en gevoel. Dank je wel
Sandra van Haaften Wat heb ik net een fijne reis gemaakt zeg.Ik kan het geen massage noemen want wat Diana doet is zoveel meer dan dat.
Een speciaal op jou afgestemde behandeling.
Daarna had ik het gevoel alsof alles veel helderder was…dank je wel voor deze mooie ervaring lieve Diana
Birgit Koning Heerlijk massage. Diana houd rekening met jouw wensen.
Dankjewel en tot snel

Ferry Burger Diana is een topvrouw; ze kent de kneepjes van haar vak en en voelt aan wat op dat moment kan en mag gebeuren. Prachtig om haar aan werk te zien.

Back to Top