Fix up sessie

Tijdens deze sessie kunnen er verschillende technieken gebruikt worden om vervelende klachten aan te gaan. Klachten als hoofdpijn, nek-, schouder-, rug-, knie-, arm-, spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij artrose, cellulitis, fibromyalgie, stress-gerelateerde klachten en bindweefselklachten of verklevingen inclusief littekenbehandeling (rondom litteken, minstens 6 maanden oud en goed genezen).

Hierbij zal ik vooral gebruik maken van cups.

Door het intensieve cuppen wordt je huid vacuüm getrokken en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt (niet alleen oppervlakkig maar zeker in de dieper gelegen lagen) zodat het bloed weer ruimte krijgt om te stromen. Er komt ruimte tussen de bindweefsellagen, knopen van afval, vet en vocht komen los en het bloed wordt aangevoerd zodat alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

Deze sessie helpt op veel vlakken: Je komt van rugpijn, zware benen en pijnlijke knieën af, je beweegt gemakkelijker, zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel, trauma’s en oud zeer komt naar boven, we helpen je dit te laten gaan. Je gaat er jonger uit zien, je organen gaan beter werken, alles begint te stromen, het lymfesysteem kan beter zijn werk doen, je wordt helderder in je hoofd, je zenuwstelstel werkt beter en het opent de meridianen. Waar de cups worden geplaatst en hoe intensief de behandeling is, hangt af van de persoon en de reden van de behandeling.

De behandeling werkt op diepere lagen, wat gunstig is voor het verwerken van trauma’s, energetische en fysieke blokkades, verklevingen en emotionele en fysieke pijn.

In het kort is deze sessie goed voor verschillende klachten zoals;

-vastzittende spieren, -trauma’s en vastzittende emoties, -lichamelijke klachten, -medicijn gebruik (verwijderd toxines) , -stress, -cellulites, -bindweefselziekte, -hoge bloeddruk, – verschillende ziektes , -slaapproblemen, – nek en rugklachten -buikklachten en nog veel meer.

Prijs; 60 min € 90,- Wil je deze behandeling combineren met een massage, dan is dat ook mogelijk. Prijs; € 120,- voor 90 min., € 170,- voor 2 uur . In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Let op; Deze behandeling kan als zeer pijnlijk ervaren worden


Voor boekingen stuur een bericht naar info@buddhamassage.nl of whatsapp of bel naar 0627117470

Back to Top