Healing massage

Dit is een behandeling die dieper gaat en op diepere lagen blokkades, emoties en trauma’s weghaalt. Tijdens deze behandeling begin ik energetisch en fysiek in diepere lagen van de buik te werken, waar veel energie op kan slaan. Hierbij gebruik ik de methode ‘intuïtieve pijnbevrijding‘ De behandeling sluiten we af met een full-body massage.

Deze behandeling kan je hele systeem een volledige reset geven. Met het opheffen van de blokkades kan er veel loskomen en de dagen erna gaat je lichaam in detox. Hierbij kunnen eventuele fysieke pijnen en mentale klachten naar de oppervlakte komen om het systeem te verlaten. Omdat we dieper op het systeem werken, kan deze behandeling op sommige plekken als pijnlijk ervaren worden. Dit is juist de bedoeling en kan heel veel weerstand helpen loslaten, waardoor je veel meer ruimte en vrijheid in je systeem ervaart.

Positieve uitwerking van de behandeling is dat je meer ruimte in je systeem ervaart. Het balanceert je mannelijke en vrouwelijke energie, wat zorgt voor meer rust, harmonie en balans. Veel positieve energie, omdat je energetische frequentie is verhoogd en je hierdoor in een hogere vibratie bent.

Prijs; € 120,- voor 90 min., € 150,- voor 2 uur , 2.5 u is € 180,-. Tijdens de eerste behandeling is minstens 2 u geadviseerd en bij diepere trauma’s of processen 2.5 uur, zodat ik goed kan intunen op jouw systeem en alle blokkades weghalen. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Wil je meer weten over deze behandeling, dan kan je mij altijd een bericht sturen op info@buddhamassage.nl of 0627117470

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Back to Top