Intuitieve pijnbevrijding

Heb je ergens pijn in je lichaam? Voel jij dat jouw lichaam in de weerstand zit? Heb je ergens blokkades opgebouwd? Het kan zijn dat dit door bepaalde emoties en trauma’s komt. Fysieke pijn wordt vaak namelijk ook veroorzaakt door trauma, emoties en stress. Hoe meer angst en stress mensen voelen, hoe meer hun spieren gespannen zijn. Fysieke klachten zijn vaak een waarschuwing voor je lichaam dat er sprake is van emotionele pijn die nog verwerkt mag worden .

Vaak staat het zenuwstelsel nog steeds in de overlevingsstand. En dan is het lastig om terug te keren naar de ontspannen modus. Wanneer het zenuwstelsel in overlevingsstand blijft, dan houd je een verhoogde hartslag, verhoogde bloeddruk, verhoogde alertheid en blijf je focussen op de omgeving. Hierdoor wordt het voor het immuunsysteem lastiger om je lichaam te genezen, iets wat alleen in ontspannen stand kan. Het gevolg is dat je last krijgt van fysieke pijn.

Opgekropte gevoelens van verdriet, teleurstelling, of droefheid kunnen je lichaam uitputten, want het kost veel energie om je emoties weg te stoppen en je tranen binnen te houden. Hierdoor draag je ook fysiek de last van je negatieve emoties waardoor jij je uitgeput kan voelen en ook pijn ervaart. Je lichaam voelt dan zwak en leeg aan en je ledematen zwaar.

Boosheid en woede maken adrenaline vrij en je lichaam reageert daarop door spieren op te spannen en de ademhaling te versnellen. Dit is het natuurlijk beschermingsmechanisme van de mens, namelijk vechten, vluchten of verstijven bij gevaar. Kan jij ergens je boosheid niet uiten en blijf je deze spanning veroorzaakt door woede langdurig vasthouden, dan kan je dus spierpijn krijgen of nog erger, een ongecontroleerde woede-uitbarsting.

Aangezien je niet kan ontsnappen van je angstgevoelens, heb je het gevoel dat je letterlijk vast zit of komt te zitten.

Vaak wordt emotionele pijn gezien als minder ernstig dan lichamelijke pijn, maar alles staat met elkaar in verbinding. Emotionele pijn die verwaarloosd wordt kan uitgroeien tot een depressie. Het is daarom belangrijk om je emoties te uiten en de emotionele pijn in je lichaam los te laten.  En dit kan gedaan worden met de behandeling pijnbevrijding.

Deze behandeling wordt gegeven in een sessie van ongeveer 1 uur of 1,5 uur. Eerst beginnen we de sessie waar we gaan naar de stukken waar jij tegenaan loopt en gaan we invoelen op jouw systeem . Daarna ga je bij mij op de tafel, en beginnen we de behandeling. Hierbij zoek ik intuïtief jouw blokkades op en die punten ga ik dan indrukken. Dit is wel een pijnlijke behandeling, gezien ik je pijnpunten aan pak en het is tijdens deze behandeling belangrijk dat je ook werkelijk jouw pijn gaat uitten, terwijl ik dit doe. Het gaat erom dat je de energie eruit krijgt, waardoor het lichaam in volledige ontspanning terecht komt en alle blokkades in jouw lichaam opgelost wordt. Hierin zal ik jouw volledig begeleiden. Na de behandeling laat ik je ook in een tijdje in deze ontspanning liggen, zodat je lichaam in overgave gaat en jouw systeem uitbalanceerd.

Deze behandeling kost 60,- euro voor 1 uur of 80,- voor 1,5 uur. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

En om in balans te blijven, is het verstandig om deze behandeling 1x in de maand of 2 maanden te herhalen. Bij diepere trauma’s zou het gunstig zijn om deze behandeling zeker 5x (wekelijks) achter elkaar te doen, zodat we door de diepe stukken kunnen werken en je ook echt bevrijd raakt van alles wat je al die jaren heb meegedragen. Als je vragen hebt over deze behandeling, kan je even contact opnemen met mij via info@buddhamassage.nl

Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Back to Top