Acces Bars


Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?
Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet. Hierdoor krijg je meer ruimte en gemak in jouw leven.

Een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan;

angsten en fobieën
-depressie
-psychische klachten
-vermoeidheid
-slapeloosheid
-lichamelijke (pijn) klachten
-hypersensitiviteit
-betere concentratie
-helderder in het hoofd
-beter bij jezelf blijven
-betere leerprestaties
-stress verminderend
-immuunsysteem versterkend
-verbetert de relatie met jezelf en anderen
-een positievere houding ten opzichte van het leven en jezelf

Een Acces Bars sessie werkt bijvoorbeeld ook goed bij ADD of ADHD, bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Dus wil jij jouw bars weer laten runnen? Neem dan even contact op met mij

Let op! Dit is ‘geen’ massage, dit is een healingstechniek! En als je voor het eerst komt voor een behandeling, is geadviseerd om deze behandeling de eerste 3 keer vlak achter elkaar te plannen. Zodat de energie goed verankerd zit in het systeem, en daarna is het verstandig deze behandeling 1x in de maand bij te houden of indien nodig en naar behoefte vaker.

Prijs; 60,- duur 45 a 60 min In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Deze behandeling is ook te boeken in combinatie met 30 min reiki. Hiermee haal ik alle blokkades weg en zet ik het lichaam meer open, waardoor de energie sneller en dieper door zal werken. De kosten van acces bars in combi met reiki zijn 90,- euro

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. ie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Boek nu deze behandeling op info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top