Reiki

Reiki kan veilig worden toegepast ongeacht de medische klachten waaraan de ontvanger lijdt. In geval van acute klachten zoals ontstekingen, griep, verkoudheid, spijsverterings- stoornissen, gal- of nierstenen, rug- en hoofdpijn werkt Reiki vaak snel en direct door de pijn te verlichten en de genezing te bespoedigen. Reiki brengt de organen en klieren en hun functies in balans, versterkt het immuunsysteem, voert gifstoffen af en brengt de energieën in het lichaam in evenwicht.

Meerdere behandelingen en recente kwalen kunnen soms met 1 of 2 behandelingen al tot resultaat leiden, maar verschilt per klacht.

De Reiki behandeling werkt bijzonder ontspannend en heilzaam. Door de Reiki-energie kom je in diepe ontspanning en wordt jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd.

Met Reiki wordt datgene wat verstorend werkt duidelijker in je bewustzijn om opgelost te worden.
Door het opruimen van lichamelijke en/of emotionele belemmeringen komt er ruimte vrij, ruimte voor nieuwe perspectieven. Door Reiki kun je meer zelfvertrouwen krijgen, meer energie, meer zuiverheid en meer inzicht. En heling wordt op gang gebracht.

Prijs vanaf 50,- (45 a 60 min) vraag naar de mogelijkheden. Ook geef ik reiki op afstand en de prijs daarvan is 30,- voor 30 min, 45,- voor 45 min en 60,- voor 60 min. En het is ook te combineren met Access Bars. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Reiki is ook heel goed voor dieren, als je hier meer info over wilt kan je mij altijd een bericht sturen. 

Reiki voor dieren ; Prijs 30,- en als het langer dan een half uur duurt komt er 1,- euro per minuut bij. Het dier geeft vaak zelf aan wanneer het klaar is. Ook geef ik deze behandeling op locatie of op afstand. Op locatie komen er reiskosten bij.

Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Boek nu deze behandeling op info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top