Rug-, nek-, schouder- met hoofd en gezichtsmassage

Bij Buddha Massage kan je ook een rug-, nek-, schouder- met hoofd- en gezichtsmassage boeken.

Het is een massage waarbij we beginnen met reiki, daarna zal ik de spieren lekker los maken. Maar ik zal vooral de silicone cups gebruiken om eventuele spierspanning en verkleefde bindweefsel los te maken. Hierdoor komt er een betere doorstroming in je lichaam, en krijgt je lichaam en je spieren weer ruimte. En als afsluiting van de massage kan je heerlijk ontspannen met een hoofd- en gezichtsmassage. Deze massage kan energetisch en fysiek veel losmaken, maar zorgt ervoor dat je weer volledig in balans komt. Eventuele spierspanning verlaat je lichaam en je komt weer helemaal terug bij jezelf. Heb je heel veel last van je rug, nek en schouders, dan adviseer ik om een TRANSFORMATIONAL CUPPING®️ te boeken, want hierbij haal je op diepere lagen verklevingen los.

Deze behandeling duurt 45 min. voor €55,- euro. In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

 Ik kom ook overal op locatie: aan huis, in hotels, bij bedrijven en evenementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. 

Mocht je een afspraak willen maken of vragen hebben, stuur dan een mail naar info@buddhamassage.nl of stuur een bericht of bel naar 0627117470

Back to Top