Rug-, nek-, schoudermassage

Deze massage is erg fijn en ontspannend voor de spieren, die vastzitten. Vooral als je veel rugproblemen hebt en even alles los wilt maken. Hierbij worden verschillende massagetechnieken gebruikt, die vooral ontspannend werken. Maar ik zal vooral de silicone cups gebruiken om het verklevende bindweefsel weer los te krijgen, zodat je weer meer ruimte in jouw lichaam ervaart.

Afvalstoffen in de dieper gelegen weefsels worden aan het huidoppervlak gebracht en kunnen zo beter door het lichaam worden afgevoerd.
De stofwisseling wordt geactiveerd en de weerstand wordt verhoogd. Onder de cups treed een zeer sterke doorbloeding op waardoor spierknopen verdwijnen. Tevens worden verklevingen losgemaakt.

De silicone cups hebben een sterke invloed op de huid, het bindweefsel, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Bij de toepassing van de cups zie je door de plaatsing en massage met de cups een plaatselijke reactie op de huid, die rood tot donkerblauw kan kleuren. Het lichaam stuurt extra witte bloedlichaampjes naar de plek waar de cupping is gedaan, en nodigt zo het lichaam uit om het zelfgenezend vermogen in te zetten. Bij Cupping kan de energie weer vrijer stromen door het lichaam en worden blokkades verminderd of opgeheven. Hierna zal jij je meer verlicht voelen en ervaar je meer ruimte in jouw systeem.

Heb je heel veel last van je rug, nek en schouders, dan adviseer ik om een TRANSFORMATIONAL CUPPING®️ te boeken, want hierbij haal je op diepere lagen verklevingen los.

Prijs ; 35,- euro (30 min) In praktijk is gebleken dat er weleens een uitloop is, hier kunnen dan per 15 min. € 15,- extra kosten bijkomen. Dit gebeurt uiteraard wel eerst in overleg.

Boek nu deze behandeling op info@buddhamassage.nl of stuur een bericht naar 0627117470

Back to Top