Telefonisch consult

Heb jij bepaalde vraagstukken waar je niet uitkomt, maar wel hulp bij nodig hebt. Dan kan ik jou daarbij helpen. We gaan bekijken waar je tegenaan loopt en waar nodig geef ik jou tools mee om verder mee aan de slag te kunnen en mocht het nodig zijn, kunnen we altijd kijken of er een behandeling is die aansluit aan jouw behoeftes. Waardoor jij meer in je kracht komt te staan en weer vertrouwen krijgt in jezelf en het proces waar je in zit.

Ik houd een spiegel voor waardoor jij jouw stukken beter zult zien en ik laat je het grotere plaatje inzien, waardoor je meer inzichten krijgt in jouw proces. Ook zullen we oefeningen toepassen waardoor je minder in je hoofd zit en meer in je lijf, hierdoor wordt het ook makkelijker om alles te doorvoelen en meer je intuïtie te volgen.

Ik geef je dus een zetje in de juiste richting, waardoor je meer helderheid zult krijgen en van daaruit je pad kan vervolgen. In sommige gevallen zijn er meerdere sessies nodig, maar dat bekijken we ter plaatse en naar gelang de behoefte.

Er is mogelijkheid tot een telefonische consult voor € 20 euro per 15 minuten.

Back to Top